Misfits: Második évadon túl

Kiaknázták a lehetőségeket az évadban, amit az előzőben már megalapoztak. Haladt előre a történet és még egy karácsonyi különkiadással is többet láthattunk idén. A főmozgatórugója még mindig a jól eltalált karakterek, akikkel még nem merítettek ki minden tartalékot és a humorfaktor is magasan van. Volt főszál is, ami szintén piros pont, de nekem a végeredmény nem egységes. Az élveszhetősége ellenére se, mert látok pár kilógó buktatót, amibe azért belementek az írók, de központi hiba főleg, mely kissé elvonatkoztat a pozitívumoktól.

Misfits-s02x07-1

A szereplők karakterfejlődése rendbe volt, de az utolsó két rész tragédiái kicsit rontottak az összképen, mert a rejtélyes megmentő kilétének felfedése után nagykönyv törvényszerűségei szerint zajlottak az események, amelyek kicsit önismétlésbe torkollottak, ami nem annyira szembetűnő, de elgondolkodtató. Az új lehetőségek adottak és a 3. évadban remélem kihoznak belőle valamit. Az alapfelállást meg módosíthatnák azzal, hogy egyes változások véglegesek maradnának, akik távoztak, a rész végén vagy a következőben ne térjenek egyaránt vissza, ebben a hét részben is unalmassá válik, ha más sorozatokba láttál tucatszor hasonlót. Ez meg hosszútávon vissza fog ütni. És túl hamar lapossá válhat az izgalomfaktor.

Misfits-s02x07-2

Ezért, ha már valamit meglépnek ne legyen visa-versa, hanem végleges. Máskülönben minden rendbe volt, de Nathan bélfunkciós poénjai olykor unalmasnak hatnak. Curtis is mindig megmenti a helyzetet, de valahogy a tavalyi évad zsenialitását kicsit hiányoltam most. Ezért is 7/10, most az évad. És remélem jövőre kicsit jobban odateszik magukat az írók.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s