Breaking Bad – Negyedik évad fináléja

Elég jó évadon vagyunk túl. A finálé is elég okosan lett megoldva, csak kissé hihetetlen volt számomra. És sajnos nem sikerült spoiler nélkül megúsznom a dolgot, de számítottam hasonlóra előtte is, de megkaptuk a magunkét rendesen, mi nézők. Félreértések is adódtak, akik merész következtetéseket vonnak le belőle. Minden a helyére került vajon? A továbbiak mögött kifejtem, de csak azok olvassanak tovább, akik látták a részt.

breakin bad s4-1

Sok helyen olvastam Walter White milyen szerencsés és kegyetlen emberré vált. Szerintem csak körmönfontabb lett Gus megölésével (amit stílusosan kívántak az írók ábrázolni), amihez csak a kanócot szolgáltatta, a tűzet másnak kellett adnia. A gyerek megmérgezése is csak taktikai lépés volt, amit elkeseredettségébe követett el, hogy Jessie-t újra maga mellé állítsa. Talán a kémikusra a végső lebukás vár jövőre, ami elég ígéretesnek tűnik, de egyelőre semmi előjelet nem kaptunk rá, hogy mi lesz a főszereplő sorsa. Az évadzáró előtt nagyon felpörögtek az események, mikor családja valós veszélybe került. Többet is elbírt volna ez az évadzáró úgy érzem, talán ezért is vagyok kicsit csalódott.

breakin bad s4-2

A maradék 16 rész biztos még tartogat bőven meglepetéseket, csak ne szakadjanak el ennyire a realitás határaitól az ötödik évadban, mint a fináléban tették. Érdekel mit kezdenek ezzel az új helyzettel, ami kialakult. Az évad egy erős 7,5/10, míg a finálé csak 6/10 volt számomra.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s