Once Upon A Time 1×03 – Varázslatos világ

Nagyon remek részt láthatunk. Egyre jobb ez a sorozat. A rész alatt többször is párhuzamot húztam magamban a Revenge-dzsel. Nem véletlenül, mert Liz Tigelaar írta ezt a részt, aki az említett bosszúállós sorozatban is besegít. Úgy látszik, hogy meg van az idei szezon második meglepetése is az Once Upon A Time személyében. Seeker-t idéző világ bemutatásával nagyon ígéretes folytatásnak nézzünk itt elébe. Spoileresen folytatom.

ouat1x03a

Mindkét világban a Daliás herceg és Hófehérke kapcsolatával foglalkoztak, amit nagyon érdekesen meséltek el és a főcsúcspont a Troll híd volt, ahol meghatározottá vált kettőjük jövője. A fantasy vonal itt volt a leghangsúlyosabb, ami érdekessé tette a célját a történetnek és egy olyan irányt ígér, ami merően izgalmas pillanatokat okoz számunkra. Regina igyekszik azért keresztbe tenni a szerelmespárnak, hogy az átok meg ne törjön és Regefalva visszatérjen a mese világába. A szálak végig feszültek voltak, hogy hova is tart ez a párhuzamosan a két világban futó szál. Nagyon jól tálalták az írók az eseményeket. Nem lehet okunk a panaszra, mert a rész végig lekötött minket. Henry próbált az események heppiendjére hajtani, de anyja előkerített egy rejtésen előkerülő feleséget John Doe számára.

ouat1x03b

Emma próbálja Mary-t támogatni, hogy ne adja fel, de a kialakult helyzetre egyelőre ő se talált megoldást. Ígéretes folytatással állunk szemben. A rész 8/10 simán számomra.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s