Revenge 1×07 – Fenyegetés

Nagyon jól építkezik a sorozat és nem csak az egyoldalú bosszú van középpontba, hanem a karakterek mélyítése is fontos szerepe a történetnek, hogy jobban megértsük a motivációkat és miért takargatják a dolgaikat a szereplők. Az írók nagyon megbolygatták az állóvizet, így már abban se lehetünk biztosak, amik még a pilotban elénk tártak az írók. Itt bármi megeshet. Mindenkiből kinézhető a legrosszabb. Sok kérdést is kaptunk, vajon mi lakozik a másikban? Spoileresen folytatom.

revenge-1x07a

Frank leleplezte kis híján Emily-t, aki valójában Amanda, de akivel nevet cserélt gondoskodott a szaglászó sorsáról még érdekesebbé téve az amúgy is kusza szálakat. Győzzük kibogozni. Graysonék titkaira is már több rálátást kaptunk, hogy miért is lett elintézve olyan csúnyán Thorne apuka. Nolan mindent megold, ha hackerkednie kell, már a bőrét se kell féltenie, a veszély elhárult egyelőre. Danielnek Emily nem akar ártani. Meg is fordult a fejében, hogy ér ennyit a bosszú, hogy minden feláldozzon? A bizonyos pisztolylövésig még nem tudom mennyi van vissza, de egyre érdekesebb hogyan is jutnak el oda, hogy mind ennek mi lesz az ára, ha minden hídat feléget maga mögött a lány a bosszú érdekében.

revenge-1x07b

Egyre érdekesebb, hogy mi is lesz a vége a dolognak és még meddig fajulhatnak, mert Frank képből kikerülésével nem szűnt meg a veszély. Bárkinek baja eshet ebben a hadjáratban, azokon kívül, akik eddig áldozatokká váltak.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s