Revenge – Második évad megkezdve

Nem tudom mi van ezzel a sorozattal, de az írók továbbra se akarják beváltani a hozzáfűzött reményeinket. Kivártunk a tavalyi finálé után, mit fognak meglépni a történetben. Egyelőre azt érzem csak vergődik a cselekmény, míg milyen elképzelésekkel lettünk megvezetve megint, ez a fajta altatás csak a nézők untatására jó, az helyett, hogy kapnánk pár olyan fordulatot, ami gatyába rázza a pilottal elindított formulát, de ez egyelőre hiú remény marad. Egyelőre kitartok a szereplők mellett, de amíg nem lesznek meg az arányok, addig felesleges vesszőfutásként hatnak a látottak, ami nagy kár egy minőségileg megalapozott sorozattól. Spoileresen folytatom.

revenge201

A történetben ugrottak pár hónapot, de úgy semmi horderejűt nem hozott változásban. Emily tovább próbálta magát képezni, de nem sikerült neki. Nolan identitását is kicsit gatyába rázták és szorosabban össze lettek kötve a tervezés szálai. Amanda továbbra is várandós. Victoria bujkál, Charlotte drogproblémákkal küzd. Conrad meg igazi rohadékként viselkedik, míg a többi szereplő teljesen leredukálódott. Annyira se érdekesek, mint eddig voltak. Ebből kellene valamit kihozni? Kérem.

revenge202

Valahogy nagyon érződik, hiába lóg ott a levegőben az átívelő szál, ha két rész után sincs igazából jelen. Sajnos, ami érdekessé tenné a folytatást, rejtegetik a szemünk elől. 5/10 a kezdés.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s