Strike Back – Elindult a negyedik évad

Az elmúlt évaddal maradéktalanul nem voltam elégedett. Mondanom se kell, igazán nem vártam a folytatást. Végül pozitívan csalódtam. Úgy érzem minden a helyére kezd kerülni. Az HBO Go biztosítja minden héten láthassuk az új részeket, feliratosan, ahogy már megszokhattuk. Az évadnyitó rész regisztráció nélkül ingyen megtekinthető. Érdemes is belevágni. Ez az évad elég ígéretesnek látszik. Sokkal kidolgozottabb karakterek lesznek várhatók és az akció-jelentek még látványosabbak. Egy rész távlatába érezhető. A sok budapesti jelenet forgatása (ami a későbbi részekben lesz látható), még többet enged kihozni az éves fix költségekből. Izgalmas tíz részben lesz részünk. Enyhén spoilerezve folytatom.

bscap0155

Egyelőre senkit se ért utol a vég, de idén várható lesz pár váratlan halál. Nem tudom Rhona Mitra végig kitart a sorozat mellett, mert jövőre Michael Bay új látványos akció-sorozatába, The Last Ship-ben is felbukkan. Mivel az se lesz tíz résznél hosszabb, akár éveken át lavírozhat a két sorozat között, mert húsz epizód évente egy tévés színész életébe még belefér. Stonebridge és Scott párosa addig biztos pozíciót tölt be. Merész húzás lenne, ha az évad végére valamelyiküket kiiktatnák, mert az ő párosuk az akciók mellett a humor terén is tökéletesen összepasszol. A Kolumbiai kezdés, mint helyszín külön öröm volt, mivel eléggé pörgős jeleneteket kaptunk évadindítónak és a stáblistáig meg sem állt az előzetes, miközben pár régebbi mellékszereplőt is viszont láthattunk.

bscap0156

Nagyon bízom az írókban, hogy az elmúlt évad csorbáit maradéktalanul kicsiszolták. Egyelőre páratlan a műfaján belül és a vetélytársakra még egyelőre várhatunk.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s