Orphan Black pilot

Igazi meglepetés volt az Orphan Black pilotja. Nem gondoltam volna az elriasztó promók után, hogy valami értelmeset ki lehet ebből a hasonmás/klón?-sztoriból hozni, de sikerült (míg a másik brit-amerikai koprodukciónál pont fordítva volt, a Hunted nagy csalódás volt tavaly). Itt pedig unatkozásra egy percig sincs okunk. A főszereplő egy olyan helyzetbe sodorja magát, amiről maga se tudja mibe csöppent valójában. A tálalás nagyon jóra sikeredett. Sokkal többet sejtet a történet, mint elsőre lejön, ettől lesz érdekes ez a felütés.

bscap0183

Nagyon jól el lettek találva az arányok. A szereplők legalább annyira érdekesek maradnak, hogy ne zavaró tényezőként könyveljük el őket. Emellett a megvalósítás is plusz csillagot érdemel. Az akció is ott pereg, ahol kell. És minden a helyén van. Az érdeklődés hosszútávra csábít. Összevonva a szövevényes hálót, aminek a darabkáit felfedik és várhatóan ezekkel az elemekkel kezdeni is fognak valamit.

bscap0182

Mindenképpen érdemes bepróbálni a sorozatot, akit egyből beránt, biztos érdekelni fog a folytatás. Én egy 7/10-et megvoksolok neki.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s