Hemlock Grove pilot

A Netflix második saját gyártású sorozata nem érte nálam el a várt hatást. Hiányzott az American Horror Story-hoz hasonlóan elborult hangulat. Nem igazán volt semmi, ami berántson. Állítólag ez valami klasszikus ízesítésű horror-történet akarna lenni, első ránézésre nem tűnik többnek egy misztikus thrillernél, ahol idővel felfedik ki mit rejteget az álarc mögött. Tettek említést vérfarkasokról és vámpírokról egyaránt, egyedüli bizonyíték erre egy rejtélyes esett, ami felderítésre vár.

bscap0184

Önmagában nem volna rossz a kezdés, ha valami érdekességet megtudnánk a szereplőkről. Túl sokat nem osztanak meg az írók róluk. Így igazán se jó, se rossz oldalra nem tudjuk elhelyezni őket. Talán több rész után össze áll egy kerek történeté az egész. Becsalogatni egyelőre a színészekkel tudnak. Közülük egyedül Famke Janssen karaktere és családja körüli sejtelmességet éreztem valamennyire érdekesnek, talán még a dzsipszi gyerek. Annyira mégsem, hogy érdekeljen jelenleg a folytatás. Nagyon véleményekkel se találkoztam, amik alátámasztanák, hogy érdemes rákattanni.

bscap0185

Egyelőre bizonytalan vagyok, mihez tudnék kezdeni vele. Félreteszem egy darabig. Egyszer talán sort kerítek rá újra. Értékelnem kell, nem volt nálam jobb 5/10-nél. Állítólag javulni fog, ez csak feltételezés marad egy darabig számomra.

One thought on “Hemlock Grove pilot

  1. Visszajelzés: Brutális dara | sorozatpillér

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s