Köpök a sírodra

Napjainkban sajnos gyakori eset a fiatal tehetetlen nők meggyalázása. Ezt a témát az SVU sorozat már minden oldalról körül járta, mai napig még mindig le tud döbbenteni a téma. A thrillerek és horror-filmek se hanyagolják ezeket a felkavaró jeleneteket. Ez a remake különösen remekül adagolja a feszültséget. Közben semmi újdonságot nem hordoz önmagában, a sémák mégis jól működnek benne. Igyekszik elhinteni, nem fog itt semmi következmény történni, aki azt gondolja, még nem látott soha horror-filmet.

bscap0186

Egyes jelenetek a Fűrész filmeket idézik és jobban is működnek ebben a közegben valamiért. Egy vérgőzös bosszú-történetről van szó. Ahol a túlélés mellett az elégtétel maradéktalan pillanatait kiélvezhetjük. Nem pörög a film, mégsem válik unalmassá a bő száz perces játékidő alatt, ha közben akad némi átmenet  az események között. Van mivel kitölteni a helyet. Szépen végig viszik a filmet a kiindulópontól a befejezésig. Egy percig se érezzük túl lenne húzva a sztori. Mindenki azt kapja, ami kijár neki.

bscap0187

Abban biztosak lehettünk végig fogjuk izgulni a megrázó perceket, hogy várjuk az elkerülhetetlent. 7/10-et adok most erre.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s