Strike Back – Lezárult a 4. évad

Az idei szezon jobb volt, mint a tavalyi, mégsem tudta hozni az amerikanizálódott újrakezdés első évét. Főként a sok akció mellett hiányoltam többnyire a bad-ass hangulatot, közben volt dögivel lövöldözés, üldözés és robbantás az évadban. És magyar helyszínekben is bővelkedett, elég csak a részek utáni stáblistát átfutni, besegített kis hazánk rendesen a munkálatokba, ha két résznél tovább nem is használhatták eredeti elnevezésüket a forgatási helyek, hanem a környező országok valamelyikének nevét vették fel éppen az ismerős képsorok. Spoileresen folytatom.

bscap0367

Az évadban egyik halálesett se tudott meglepni, mindegyikre számítottam. Kamali megrendezett halála kilógott, nagyon átlátszó húzás volt, hogy a finálé előtt végül visszatérhessen. Talán Stonebridge életveszélybe kerülésekor eljátszottam a gondolattal, milyen lenne, ha meglépnék végleges távozását, mivel az egyik főszereplő és védett, így egyértelmű, ez nem történhet meg, miután tudatták egymással Scott fiának létezését. Nem hiányozna megint egy Die Hard 5, azért ne kiabáljuk el. A vírusmizéria különösen nem hozott lázba. Végül mindenki megkapta, amire vágyott. A humor jó arányban volt jelen, azért izgalmasabb pillanatokat még elnéztem volna.

bscap0368

Annyira kerek lett a lezárás, remélem valami nagyszabásúbb főszál lesz jövőre, ami odaszegez a székhez, mert azon van mit javítani. És nagy esélye van elveszítse az első számú akció-státuszát, mert visszatér Jack Bauer, szóval fel kell kötni a gatyót a keménylegényeknek, ha nem akarnak alulmaradni a küzdelembe, ami lehet egyoldalú lesz a 24 javára. Így meg nehéz helyt állni. Meglátjuk mit találnak ki. Részben jól szórakoztam, ezért jár a 7/10 az évadra, várom a legközelebb következő adag akciót. Hátha lenyűgöznek végre.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s