South Park – Elkezdődött a 18. évad

Vagyis érett korba lépett a sorozat. Három év kihagyás után és szintbehozást követően valamennyire pezsdítő volt részemről a kezdés. A témát is jól megragadták és tovább gondolható, globalizálható az a tény, hogy az emberek minél egyszerűbben szeretnék megszedni magukat, ha van erre valami könnyen alkalmazható lehetőség. Nem igazán mondanám az egész bemutatását kiemelkedőnek, azért szépen végig vitték a menetet. A régebbi részek megalomániáját mióta háttérbe szorították, azóta nem nagyon számíthatunk teljesen elszállt részekre. Ma már nem a tombolás a lényeg, hanem a szép levezetése az aktualitásoknak.

bscap0860

Megbújik továbbra is a társadalomkritika a sorok között. Mivel maga az emberi viselkedést tette terítékre mindig a sorozat. Nagyon a humor nem annyira erős, mint régebben, mégsem érzem időpazarlásnak az új részeket se, ha nem is fogom újra nézni ezeket, akkor se bánom, hogy megnéztem egyszer. Ahogy ez az egész struktúra kivetül a bevételt biztosítókra, számukra a semmittevés is egy fajta nemes orgánum volt, ami egyedül azoknak nem tetszik, akiket konkrétan rosszul érinti az egész dolog.

bscap0861

Amíg úgy érzem, hasonló részek kerülnek terítékre, biztos jöhet a heti bontás. Máskülönben darára marad a folytatás. Akárhogy nézzük ez átlagos még így is önmagához képest. Majd elválik, mennyire is bírják megtartani az arányokat az évadban a készítők. Nem bánnám, azért valamicskét változtatnának rajta és úgy odatennék magukat, mint egykoron. 5/10.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s