The Big Bang Theory – Elkezdődött a 8. évad

A dupla nyitány hozta a kötelező poénszórást, azon kívül semmi extrát. Ezeket a szituációkat már annyiszor láthattuk, annyi formában az évek során a sorozattól, hogy ideje volna tovább lépni. Úgy látszik ez egyedül Penny-nek sikerült. Míg a többiek tengődnek az állandóan változónak látszani akaró életükben. Ahogy Sheldon se mutatott semmi érdekeset. Tényleg semmit nem tudnak kezdeni a karakterekkel egyelőre. Nagyon nem voltak itt úgy megragadva a poénok, ahogy megszokhattuk. Erőtlenül hatot mindegyik. Stuart jeleneteiből se tudtak egyáltalán kihozni semmit.

bscap0863

A komédiák többségében ennyi idő után beáll egyfajta változás, ahogy érezzük, nem minden rész brillírozik az ötletektől. Hiába próbálnak játszani a körülményekkel az írók, nem ül már úgy a szórakoztatási faktor, mint a kezdetekben és ezért nem is tud annyira magával ragadni az egész. Inkább egy kellemes időelütés már többnyire ez a sok agymenés, mint kifejezetten érdekes momentumok egyvelege. Amy-vel is csinálhatnának valamit végre. Ez a “kell mindig egy kirekesztett” felállás unalmas kissé.

bscap0862

Nagyon a műfaj korlátait nem lehet ledönteni, ezért pont a párbeszédeket kellene érdekesebbre megírni. A középpontba helyezett bizonytalanság miatt kioltódnak azok a pillanatok, ami miatt tényleg rendszeres humorforrásként szolgált epizódról epizódra a sorozat. A történet felállásának változása az egykori kockák totális kiheréléséig vezet már teljesen. Hiába vannak még értékelhető dolgok benne, ez most kezdésnek kevés volt. 5/10.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s