Person of Interest – Elkezdődött a 4. évad

Az elmúlt három évadban nem lett volna tiszta, most már egyértelműen világos, figyelnek minket. Nagyon átvezető jellegű évadkezdést láthattunk, hogy az új felállásra építhessék a folytatást. Sok érdekes momentum volt a kezdésben, mégsem lehet kijelenteni, hogy teljes gőzzel halad a fővonal, inkább megismerhettük, hogyan is terjeszkedett ki a hálózat és hőseink hogyan élik nem egyszerű mindennapjaikat. Ahogy mindig egy kis meglepetést is tartogatva számukra, ahogy a helyzetük látszólag megszilárdul a megfontolt lépéseikben és ez az egész kivetülés újabb kérdésekkel szolgál, tovább bonyolítva ezt az amúgy se túl egyszerű világot. Spoileresen folytatom.

bscap0865

Mint régen, ismét Reese volt a kis csapatból a legvakmerőbb. Segítséget kért, ahonnan éppen lehetett. Így Elias is láthattuk ismét. Újabb ártatlant kellett megmenteni a bajtól. Remekül sikerül kamatoztatni minden egyes húzást ezzel. Ahogy szépen kaptuk az utalásokat is és össze lettek kötve a régi szereplők is valamilyen módon. Azért a leselkedő fenyegetettség se szorult a háttérbe. Shaw is megkapta a lehetőségét, ne parfüm fujklálásból álljon a napja. Vajon milyen módon talált rá ez a Romeo?

bscap0864

Fusco is közelebbi partnerségbe került John-nal, ahogy Root is összeköttetéseket  biztosította. Finch szintén kicsit kimozdulhatott az ideiglenes munkaköréből valamennyire. Addig a Szamaritánus ügynökei leselkednek mindenkire, ezt az évad nyitójelenete érzékeltette a legjobban velünk. Érdekel milyen módon fog tovább folyni ez az átalakulás, aminek a kezdeményezését láthattuk kibontakozni. 6,5/10 részemről a kezdés.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s