Sleepy Hollow – Elkezdődött a 2. évad

A kezdés nem korbácsolta fel a lelkesedésemet, ahogy az érdeklődésem se törte le. Kaptuk a kötelező végigvezetős dolgot, ami általában jellemző tud lenni, nem akarna még az események közepébe csapni a készítők. Ehelyett a karakterekkel játszanak kicsit. Amit kellemes nézni, a hatása alá nem fogunk kerülni úgysem. Letudtuk ezáltal egy kisebb problémát, hogy egy nagyobbat elkerüljünk. Be kell érnünk egy ilyen kényelmes írói mozzanattal egyelőre. Spoileresen folytatom.

bscap0867

Ichabod Crane az alvilági leláncoltság elvagdalásával volt elfoglalva és ezen kívül sok minden nem történt. A valóság és képzelet közötti különbségek igen kézenfekvőek voltak és a Mills nővérekkel is kellett foglalkozni ezáltal. míg Katrina fejetlenség között vergődhet tovább. John Noble meg a sötétség eszközeit tovább fényezheti, már az aktuális küldetéssel nem járt sikerrel.

bscap0866

Nagyon nem tudott új iránnyal szolgálni a kezdés. Inkább a szemmel látható dolgokon volt a hangsúly. Az előretekintés meg homályba vész egyelőre. Nem tudom még az amerikai történelmet milyen apró ál-tényekkel fogják megspékelni a jövőben, hogy hozzáadódjon a sorozat mitológiájához. Biztos kitalálnak valami egységes főszálat majd az évad további részeire. Kezdés 6/10.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s