Strike Back – Elkezdődött az 5. évad

Két év után visszatért még egy utolsó bevetésre a sorozat két fenegyereke, hogy belevessék magukat az akciózuhatagba. Ezen felül semmi extrát nem kaptunk, amire egy pillanatra is felhúzhattuk volna a szemöldökünket. Viszont jó látni ismét együtt a párost. Együtt megoldják a helyzetet. És az új lehetőségek is felcsillantak. Nagyon az alapköveknél tartunk, így nem igazán váltottak ki egy percnyi izgalmat se a lefutó képsorok. Maga a történet még nem melegedett úgy be, ahogy azt várnánk.

bscap1351

Az egész szituáció is annyira már bejáratott, hogy egyelőre nagyon nem csigázott fel. Talán a folytatás fellelkesít. A színtiszta adrenalinbomba meg nem igazán válik elsöprő hatásúvá. Perpillanat az egyetlen képviselője a műfajnak és ez a fajta móka is évad végén lezárul, így meg annyit tehetünk, kiélvezzük míg lehet, úgysem fogunk idén hasonlót kapni már. Arra a két hónapra meg elleszünk vele. Igaz már az előző évadok fénye is visszatekintve, mostanra megkopott emlékek csupán. Spoileresen folytatom.

bscap1352

Ahogy már említettem nincs túlbonyolítva a sztori. A nagykövet lányát elrabolják és a kétségbeesett apát terrorcselekmény elkövetésére kényszerítik. Nem igazán érződött a helyzeten, annyira égne bárki lába alatt is a talaj. Scotték meg hiába zavarták le a mentőakciót, a merénylet bekövetkezett közben. Nagyon nem kellett ezen sokat agyalni. A pörgés mellett a szinopszis kibővítése elmaradt. Nem baj, talán kibontakoztatják a lefektetett vonalat a készítők.

bscap1353

Látványosnak látványos lesz az etap. Vajon emlékezetes, az már teljesen más kérdés. Bízok benne, a következő részek sokkal jobb mutatót tudnak produkálni az élvezeti faktor emelésében. Így viszont a kezdés nem igazán tudott 6/10 fölé kúszni egyelőre.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s