Proof pilot

Mi vár a halál után témakörét próbálják nekünk felvázolni. Hiába igyekeznek egyelőre a földhöz ragadtabb eszközökhöz ragaszkodni, lehetetlen úgy bemutatni, idővel ne kapjon végül némi természetfeletti fennhangott a kutatás. Egy eleinte teljesen szkeptikus doktornő áll a középpontban, ráadásul egy családi tragédia is sújtja életét. Jennifer Beals alakítja ezt a főszereplőt. Reflektál az ő élményeire is, miközben kérésre mások élményei után jár utána alaposabban.

bscap1395

Nem igazán érdekfeszítő a történet egyelőre. Közben lehetne bőven mit kihozni a koncepcióból. Ahhoz viszont több mersszel kellett volna eleve nekikezdeni. Egyelőre nagyon kérdések se merültek fel a látottakkal kapcsolatban. Esetleg majd fokozatosan feltárják nekünk ezt a túlvilági rejtélyt. Győzzük kivárni, mikor válik talán érdekfeszítővé a folyamat. Addig meg legyünk türelemmel, kisül-e tényleg valami az egészből. Szokott módon a kapaszkodó, a következő rész felé való érdeklődés kiváltása hiányzik ebből a pilotból is.

bscap1396

Elképzelésem sincs, hogyan lehetne ennyi alapján bármilyen bizalmat szavazni, esetlegesen addig kitartani, míg az évad iránya ki nem alakul teljesen. A TNT-hez képes igen jól ki van vitelezve a képi világ, tartalmilag kellene még helyre billenni a dolgot,  igazán lehessen valamit kezdeni a történettel. 5/10.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s