Sex&Drugs&Rock&Roll pilot

Amihez nagyon ért Denis Leary,  azok a szórakoztató, humoros párbeszédek és a kiöregedett, elfeledett rocksztár bőrében is ezek adják már a kezdés sava-borsát is. Az igazi színt mégis az énekesi babérokra törő lányát megformáló Elizabeth Gillies adja. A banda és a többi mellékszereplő is nagyon összhangba van a menedzsmentben. Ahogy az egész elő van adva, esélyes, hogy a Rescue Me-vel emlegessük egy lapon egyszer, közben teljesen más koncepció lesz ez. Úgymond, egy újraéledt sikertörténet van kibontakozóban.

bscap1397

A szereplők közötti interakciók elég gördülékenyek, amely manapság ritka, akár drámáról vagy ebben az esettben komédiáról beszélünk. Tényleg az a fajta cucc, amit a stáblista felcsendülésével egy az egyben megnéznék, ez egyáltalán lehetséges volna egy heti adagolású sorozatnál. Aki imádta a Leary többi sorozatát is, annak garantált lesz, ezt is imádni fogja. Nem túlzás, tényleg ennyire kellemes meglepetés. Nem árulnak zsákbamacskát. Azt kapjuk, amit elvárunk tőle.

bscap1398

Sok lehetőség van a produkcióba és szépen tökélyre forr majd, annál élvezetesebbé válik a képlet. Nem hinném, hogy mellé nyúlnának vele. Megbízható, amit létrehoz és remekül működik az egész, a pilot végére a feeling is teljesen magával tudott ragadni. Kell ennél több? Nosztalgikus és marandó élménybe lesz része azoknak, akik továbbra is a szereplőkkel tartanak. 8/10.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s