Agent X pilot

Hol kezdjem. A cold open után reménykedtem még jó is lehet, ehelyett kaptunk egy szájbarágós, unalmas bevezetést, megszórva némi akcióval. Az ötlet eleve annyira abszurd, lehetett volna valami szórakoztatót is kihozni ebből az ügynökösdiből. A történetvezetésen elhasalt az egész pilot. Még azt a kis érdeklődést is sikerült elvenni a végére, ami miatt a második részt megnéztem volna, már duplával indították a sorozatot. Ezt mégsem sikerült fogyaszthatóan összehozni.

bscap1551

Nem menti meg se az ügynök, se Sharon Stone a helyzetet. Olga Fonda-ról meg inkább meglessek egy mutatós képsorozatot. Pusztán az eyecandy faktorért nem fogok követni egy sorozatot. Nagyon sok pozitívumot nem lehet felhozni az egésszel kapcsolatban. Még a mozgalmasabb jelenetek elnézhetők, eltekintünk a fényképezéstől. Azt viszont nem, egy épkézláb forgatókönyvet nem tudtak össze hozni ezzel a védelmezői titulussal. A klisés paneleket egymásra pakolták és kész.

bscap1550

Amit meg sugallni akarnak nekünk, inkább tartsák meg maguknak. Nem lehet vele mit kezdeni igazán. Amit fölvázoltak nekünk ügyesebben és átgondoltabban kihasználják, akkor talán valami össze is állt volna belőle. Az alkotói mulasztás meg igen meglátszik már ezen a negyven percen. Észbe kellett volna valakinek kapnia, mielőtt rábólint erre. 3,5/10.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s