The Walking Dead 6×06 – Kóborlás

A heti rész se sikerült túl érdekesre. Inkább az idő kitöltésére szolgált, mint haladnának kicsit gördülékenyebben az események. Még mindig a levegőben hagytak lógni jó pár részt. A szétszabdalt szálak meg önmagukban koránt sem tud jelenleg érdekes lenni, mint a várva várt fő esemény, amit érezhetően a félévad fináléjára tartogatnak. Addig meg valamivel el kell ütni az aktuális történéseket. Egyre inkább érzem önismétlőnek ezeket az adott szereplőkre való koncentrálást.

bscap1554

Van pár megmosolyogtató momentum az egészben, mégis hiányzik belőle a badass vonal és a merész lépések. Így meg még mindig azt érezni, valami hiányzik, ami teljessé tehetné a képet. Így megy tovább, lassan egyáltalán senkiért nem lesz érdemes izgulni igazán, inkább várni, ki milyen sorsra jut végül. A kiegyensúlyozatlanság és a sok üres járat az évad eleje óta igen aggasztóvá teszi hétről hétre és nyomatékosítja bennünk, nem várjunk addig semmi rendkívülit az aktuális résztől, míg a szünet előttiig el nem érünk. Spoileresen folytatom.

bscap1555

Daryl leszakadása és a pár menekülőbe futása és félreértések tisztázása után mégis ő jött ki rosszul a helyzetből, miközben igyekezett feléjük bizalmat szolgáltatni. Sasha és Abraham szálában is inkább az RPG-s jelenet volt a legjobb. Annyira vánszorgott közben az egész, hogy pár jobb pillanatot a többi sematikus ellensúlyozta. A jópofa faszobros csere se feledtette a kis csapat esetlenségét, ami az üvegházas jelenettel csúcsosodott ki. Ezt még megtetőzték ostoba viselkedésükkel.

bscap1556

A “Segítség!” felkiáltás a rádióban megint elméletek gyártására ad okot, amire választ a 8. részben fogunk egyértelműen kapni, az már biztos. Lenne a részek között valami folytonosság, talán elnézőbb is tudnék lenni a roskadozó bajokkal, ami a sorozatot egyre inkább sújtja. A megvárakoztatás totális türelmetlenséget szül és hétről hétre ezt az érzést erősbíti.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s