Flesh and Bone pilot

Maga a balett világa hidegen hagy, mégis sok érv szólt mellette, hogy bepróbáljam a sorozatot. Akad pár jelenetben Fekete hattyús áthallás. És a küszködő főszereplőt, aki múltja elől menekül, nagyon jól hozza Sarah Hay. A kifejezés eszközeként szolgáló tánc igazán nem hoz semmi újdonságot a történetbe. Vehetjük úgyis, kicsit szürke az ábrázolás módja. A Breaking Bad legjobb epizódját jegyző Moira Walley-Beckett többet is ki tudott volna hozni az ígéretes alapanyagból.

bscap1557

Hiányzik a jelenetekből a feszesség. Egyedül a sztriptíz klubosból tudták kihozni az a szürrealista érzést, amit az egész sorozat megkívánna a témájából adódóan. Egyelőre mindenkit be lehet valamilyen módon skatulyázni a szerepébe. És nem igazán érződik a kibontakozás ígérete, ami elhitetné velünk, hogy erősebb atmoszférát kapunk. Inkább a bizonytalan érzésre és az alapvető kíváncsiság fenntartására épít a pilot. Vagyis milyen nehézségeken kell még átvágnia magát Claire-nek.

bscap1558

Mindössze nyolc rész az egész, mivel menet közben kizárták a második évad lehetőségét. Arról is tájékoztattak minket, hogy kerek lezárás lesz. Az a kérdés, a következő részekben mennyire fog felszaporodni az üresjárat? Maga a koncepció alapjáraton tartása nem biztos képes lesz végig vinni az elképzeléseket hosszú távon, ne sérüljön valamilyen szinten a mondanivaló. 7/10.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s