Into The Badlands pilot

Az alapötlet még megállná a helyét. Posztapokaliptikus kardozós sorozat. Azon felül semmi újdonság érzet. A megszokott panelekből táplálkozik végig. Hiába pár jól megkoreografált harcjelenet, mellette a párbeszédek, konfliktusok mind megragadnak a klisés mivolta szintjén. Felvetik az eshetőséges szálakat, későbbiekben kezdenek azokkal valamit. Így meg tényleg nem ad semmi olyat a pilot, ami kapaszkodóként szolgálhatna a folytatáshoz.

bscap1559

A magányos lovas vagyis motoros van a középpontban, míg az érdekesebb momentumok egyelőre mellékesen zajlanak. Mindent elénk raknak készen, még minimálisan se kelljen megmozgatunk az agytekervényeinket. Közben sokat számít, hogyan is közelítjük meg a történetet. Inkább az egyszerűbb, kézenfekvőbb és lustább megoldással kell beérnünk, ezzel meg nem igazán lehet elégedettséget elérni. Még halvány reménysugarat se kapunk, valamivel érdekesebb lesz később.

bscap1560

A tartalmon jó lenne, volna valami hangsúly és érdekesebben volna az egész bemutatva. Nem pedig ráhagyatkozva, úgy gondoljuk, esetleg foglalkozni fogunk a fontos dolgokkal is. Addig érjük be a lerágott csonttal. A többi meg majd kialakul valahogy vagy hagyják levegőbe lógni az elképzelések nagy hányadát teljes érdektelenségbe burkolózva, elvonatkoztatva tőle. 6/10.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s