Aranyélet pilot

Az HBO az utóbbi időben igen csak próbál a magyar közönségnek is bizonyítani, hogy érdemes saját gyártású hazai sorozattal előállni. Míg a Társas játék semmi érdekeset nem hozott, addig a minimalista környezetbe burkolt karakterdráma a Terápiában kiteljesedett. Így nagy talány volt, mit is tud mutatni a csatorna új sorozata. Úgy kezdésnek nem rossz, azért nem kimondottan hibátlan kezdést mutatott a Miklósi család élete első fejezetének bemutatása.

bscap1561

A családfő a kisstílű ügyekkel tartja el családját, amivel fel kíván hagyni, addig felesége ragaszkodik ehhez a látszatcsillogáshoz. Lánya normális hétköznapokat kíván élni, miközben igyekszik figyelmen kívül hagyni apja üzelmeit. Fia meg vakon a saját feje után megy, olyan lázadó kamaszként. Legjobban Ónodi Eszter hozza a szerepét. Míg a többi családtag csiszolódik. És maga a sorozat hangulata is még nem igazán érzékelhető. Keresi az útját.

bscap1562

Az operatőri munkába érződik az igyekvés, mégsem látszik a kamerakezelésben a kellő profizmus. Ez a totáloknál ütközik ki a leginkább. A párbeszédek se sikerültek valami fényesre. Maga a forgatókönyv se ért még kellően össze. Alapozásnak megteszi, tényleg van mit formálódnia a sorozatnak a következő részekben. Érdekel, mit is hoznak ki ebből a felvázolt szituációból nekünk. 6,5/10.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s