Tara alteregói

Egy igen különc feleségről szól a sorozat, akihez családja kénytelen idomulni. Több személyiséggel rendelkezik és kényükre, kedvükre váltják egymást, míg napokra is eltűnhet eredetijük. Toni Collette játéka kiváló,  viszont a színésznő miatt nem igazán nyerheti meg sokak tetszését alapjaiban a történet, mivel köré van építve az egész. Három évad távlatában se jelenthetjük ki megismerhettünk kellően minden családtagot. Így csak elképzelni tudjuk páran mit élnek meg valójában. Főleg akik toleránsak próbálnak maradni a körülményekhez.

United States of Tara 1

Az egyszemélyes shownak is tekinthetjük ezek alapján. Amin a humor old valamennyit, mégis akad benne dráma is. Nem nevezném annyira erőteljesnek azt sem. Sok műfajba belekóstol az évadok során, mégsem tekintheti egyiket se igazán magáénak. Keresik a megoldást a személyiségzavar okára és meg lehet ezt egyáltalán teljesen szüntetni. Nagyából a sorozat végére ezekre a kérdésekre választ kapunk, közben érződik, még akarták tovább vinni a történetet, viszont a Showtime nem kérte be már a folytatást. Még így is egy tovább gondolható lezárásnak érzem a befejezést.

United States of Tara 2

Amit ki lehetett a témából kihoztak, már az utolsó évadban kicsit felborult a hiearchia, mégis szépen kifuttatták az egészet. Túl maradandót nem is hozott össze magának, a saját kissé elborult módján azért szórakoztató tudott maradni végig. Felróhatjuk egyes mellékszálak így csorbát szenvedtek, viszont cserébe kaptunk egy igen változatos főszereplőt. Ahogy már említettem, nagyon befogadófüggő kinek fog ez bejönni. Egy próbát érdemes tenni vele, nem egy túl tökéletes darab, remek kikapcsolódást nyújthat bármikor. 6,5/10.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s