The Flash (2×08)-Arrow (4×08) crossover – Felvezetés a Legends of Tomorrow-hoz

Kezdek aggódni kicsit a januárba induló csapatsorozat miatt. Elég vérszegényre sikeredett az új hősök bemutatása. A szájbarágós litániák meg egyenesen fárasztottak. A sólymok nem voltak érdekesen felvezetve. Valaki igazán emlékezetes hősmítoszt akar látni rengeteg ester egg-gel, a Smallville (9×11) Absolute Justice epizódját ajánlom. A nagy előd ismerete nélkül is garantáltan élvezetesebb kikapcsolódást fog nyújtani, mint ez a dupla rész. Nagyon unalmasra és érdektelenre sikerült ez a harc.

bscap1582

A főgonosz se sikerült jól bemutatni. Inkább kapkodónak éreztem a jeleneteit. A mérhetetlen klisés ábrázolásmódról nem is beszélve. A CW bővülő szuperhősös univerzumát nem érzem elég mélynek (annak ellenére sem, nem vagyok ezen sorozatok rendszeres követője), a hibák így is igen csak szemet szúrnak. És az akciók se voltak a toppon, lezáró küzdelem semmilyenségéről nem is beszélve. A képességek kihasználatlansága is nagyon fájó pont volt számomra. Remélhetőleg, nem lesz ilyen vérszegény a Legends of Tomorrow is.

bscap1583

A sok tipikus dilemma, ami övezte ezt a kiforratlan sztorit, inkább hátráltatta a történet előremenetelét. És az utánajárások meg inkább emlékeztettek egy nyomozós sorozatra, mint bármilyen féle képregényes adaptációra. A szereplők annyira sután lettek megírva, hogy a viselkedésük teleljesen egydimenziósan hatott. Tényleg rossz volt nézni. Így meg nem tudom hová tenni ezt az egybegyűlt bagázst. 5/10.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s