Aranyélet – Lezárult az első évad

A magyar HBO ismét bizonyított, hogy tudnak jó sorozatot gyártani a hazai piacra. Vannak hibái, mégis a pozitív dolgok voltak többségben. Remekül megalapoztak a karaktereknek, hogy egy érdekes történetet meséljenek el, tele életszagú jelenettel. És a remek színészválasztás mellett ez a komponens is fontos része volt az évadnak. Esetleg lesz folytatás, lehet még jobb lesz, mint az első. Ez az egyenletes színvonal is igen kielégítőre sikeredett.

aranyelet-01

Amilyen jól indult Ónodi Eszter karaktere, mégsem vitték el olyan irányba, ami a kezdeti mozzanatai alapján gondoltunk. És a feloldozás se marad el. Igen kerek lezárást kapunk, így sokkal érdekesebb lesz látni, hova is viszik tovább a szálakat. A magyaros íz meg inkább előny volt, mint hátrány, ezáltal nem lehetett idegennek érezni a környezetet, ami tovább emelte a produkció fényét.

aranyelet-02

Nem nyújtották egyáltalán túl a történetet. Megismerhettük rendesen a karaktereket és hogy merre vezet az útjuk. A bűnözés sosem kifizetődő, máshogy is lett megközelítve az egész. Igazán semmi olyat nem kapunk, amit korábban ne láthattunk volna valahol, mégis az egész hangulata magával ragad, míg az adott rész végére nem érünk. A finálé meg tényleg egyfajta elvarrása volt a dolgoknak. Amit remekül ki is használtak az írók. Jár az évadra a 7/10 ezek után.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s