2016. január sorozatpremierei

Elég húzós évkezdéssel nézzünk szembe, viszont csomó sorozat közül nem mindegyik érdemes sajnos a hosszútávú figyelemre. Főként újoncokra kívánnék koncentrálni, azok közül is a legígéretesebb darabokat szeretném kiemelni közülük. Már tegnap az egész negyedéves kínálatból az eddig ismeretes premierdátumokat már ismerhetjük. Ideje közelebbről megvizsgálni a következő alanyokat részletesebben.

Galavant

Január 3.

A tavalyi év egyik legjobb és legdalosabb sitcomja ma visszatér az ABC képernyőjére, hogy egy újabb remek évaddal örvendeztessen meg minket.

Galavant-S2

War and Peace

Január 3.

A háború és Béke idei BBC feldolgozását tekinthetjük meg következő napokban, amelyekből nem biztos mindenki kivette-e volna a részét már nyomtatott formában. Ideje azoknak is pótolni ezt a hiányosságot. Előzetes itt.

Beowulf: Return To Shieldlands

Január 3.

Aki még emlékszik a 2007-es fantasy filmre és bejött, biztosan érdekelni fogja a sorozatváltozat is. Előzetes itt.

The Shannara Chronicles

Január 5.

Ami még érdekesebb, az MTV saját gyártású fantasy-je, amely már a concept art-jaival elképesztette a műfaj kedvelőit és azóta már kaptunk pár előzetest is. Legutóbbi itt található.

Shades of Blue

Január 7.

Jennifer Lopez korrupt zsaruként jelenik meg a tévéképernyőn, hogy lebuktasson  egy másikat. Úgyis a pilotot múlik minden, felkelti egyáltalán az érdeklődésemet. Előzetes itt.

Angel From Hell

Január 7.

Avagy a pokoli őrangyal, aki nem kíméli kegyeivel megbízottját se a saját véleményének megosztásától. Meglátjuk, milyen komédia is lesz ez. Legutóbbi ajánló itt.

Shadowhunters

Január 12.

Csontváros könyvsorozat tévés adaptációja, már mozikban nem aratott osztatlan sikert. Más kérdés, miként fog ez működni ABC Family-n. Legutóbbi ajánló itt.

Colony

Január 14.

Josh Holloway és Sarah Wayne Callies egy Különvélemény féle sci-fi-ben. Eddigi anyag meggyőzött, legutóbbi pedig itt található.

Agent Carter

Január 19.

Tavaly remekelő Carter ügynök átutazik Los Angeles-be, hogy ott tegyen helyre jó pár kétes ügynököt. Igazán azok számára érdekes leginkább, akik az előző kalandnál is ott voltak. Előzetes itt.

Legends of Tomorrow

Január 21.

A CW-n is megtörténik a csapatalakítás tele ismert sorozatos arcokkal. Az előzetesek igen meggyőzőek, főleg az utolsók.

The 100

Január 21.

A száz fiatal és az egy környezetben élők története folytatódik. Igen magasra emelték az előző évad végén a téteket, így igen csak várós a folytatás. Az izgalmas előzetes pedig itt.

Mad Dogs

Január 22.

Igazán elszállt, éjsötét komédia van kilátásban az Amazontól. Előzetes rendes bekebelezett, mikor megláttam.

The X-Files

Január 24.

Visszatér másfél évtizedes pihenés után egy hat részes évaddal a kilencvenes évek legmeghatározóbb misztikus sorozata, amelytől sokszor megborzongtunk még a kezdetekben. Előzetes itt.

Lucifer

Január 25.

Nem a legjobb húzásnak tartom egy Vertigo karaktert nyomozós sorozatba helyezni, mellé tudnak valami érdekes átívelőszálat írni hétről hétre, talán lehet belőle valami. Legutóbbi ajánló itt.

The Outsiders

Január 26.

A törvényen kívüli hegylakók klánja, akik a hatóságokkal is összetűzésbe keverednek. Először úgy tűnt, valami poszt-apokaliptikus cucc lesz, a későbbi előzetesek ráébresztettek, a jelenünkben fog játszódni.  Legutóbbi előzetes pedig itt.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s