Telenovela pilot

Nem egy új insider komédiát tisztelhettünk benne. Próbálom képekkel ezt cáfolni, az igazságon viszon ez nem változtat. Igaz, a kulisszatitkos sorozatok nem igazán szoktak megfogni, azért itt elvártam volna valami ilyen féle vonalat fog felvenni. Nem így lett. Eva Longoria se tesz igazán semmit a produkcióhoz. Maga a szappanoperás környezet mellett és pár megmosolyogtató poénon kívül nem igazán tudott semmi olyat hozni az első két rész, ami miatt eszünkbe juthatna, rászánjunk heti húsz percet.

bscap1623

Némi csiszolással lehetett volna mit kezdeni vele, ahhoz viszont olyan készítők kellettek volna, akik ráfekszenek a humoros oldalára a dolgoknak. Mivel ez így egy kellemes, semmilyen időtöltésként fogadható el, valahogy nem tudja az ember, mit is kezdjen az egésszel. A stílusjegyek mixének hiánya nagyon meglátszik. Vagyis hiába a külcsín, maguk a mozgató rugó alapjai nincsenek összeillesztve. Így meg az egésznek mi értelme lehet vajon? Elégedetlenkedni lehet, mégis felesleges.

bscap1624

És a improvizációból is érezne a spontaneitás jelleg, akkor nem tűnének annyira teátrálisnak a beleszőtt bakik se. Így viszont nagyon nem sikerült belőni azt az a szórakoztatófaktori irányvonalat, amit a sorozatnak képviselnie kellene. Ezek nélkül meg tényleg nem képes 5/10 fölé emelkedni a végeredmény.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s