Galavant – Elkezdve a 2. évad

Mit sem veszített fényéből ez a remekbe szabott klasszikus meséket ügyesen kiforgató zenés komédia. És nagy pozitívum, az írók az öniróniától se zárkóznak el. Még mindig egy igen szórakoztató darab, amiből minimum szükséges az a heti dupla adag, teljesen élvezhessük a varázsát. Az egyszerű humora tökéletesen működik a betétdalok mellett. Igazán könnyed, színes, kellemes élményt nyújtva nekünk vele.

bscap1625

Az ABC nagyon jól tette, hogy berendelte ezt adagot belőle. Nagyon jól működnek az elemek benne és a kis kreatív ötletek sokat dobnak az összhangon. Nem vacakolnak, tényleg kikapcsolódást nyújt minden pillanata. Ebben a két részben akadtak is gyengébb mozzanatok, a többi momentum feledtetni tudta ezeket a hibákat számomra. Akad néhány jelenet, ami kicsit önismétlően is hatott. Ennyi még belefér.

bscap1626

Bőven szolgál annyi vidámsággal az egész koncepció, igazi fénypont legyen a szürke januári napokban. És tényleg elrepül vele az idő, egy percet se bánva belőle. Ritkaság, hogy ennyire egyedit sikerüljön összehozni. Kezdés 7/10 számomra.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s