Colony pilot

A Lost és Bates Motel egyik alkotójának új sorozata a közeli jövőbe invitál, ahol elnyomják az embereket, blokád alá kényszerítve élik mindennapi életüket, tele veszéllyel és megpróbáltatásokkal. A felsőbb vezetés meg mindent meg tesz, hogy felügyelet alatt tartsa a népességet, gondoskodva arról senki se merjen velük szembe szállni. A történetet két családfőn keresztül ismerhetjük meg. Josh Holloway (Lost) és Sarah Wayne Callies (Preason Break, The Walking Dead) egyaránt remekül hozza a szerepeit. Ezek után egykori Lori utálók is fellélegezhetnek. Igen talpra esett karaktert kapott most.

bscap1631

A kezdés megadja a felfedezés lehetőségét, nem egyből minden választ alánk tol. Ugyanúgy tartalmaz a sorozat poszt-apokaliptikus és sci-fi elemeket. A bennük rejlő kliséket mégis kiválóan használják fel, szépen megalapozva a szálaknak. És már most felfedezhetünk bőven lehetőséget a folytatásban, amit kibontanak, tényleg kinőheti magát az évad végére. Ehhez viszont remekül el lettek hintve ehhez szükséges magvak, amelyek felvázolják nekünk a karakterek motivációit.

bscap1630

Idővel megismerhetjük az oldalakat és talán Los Angeles elkerített falain is tovább láthattunk egyhamar. És elmondhatjuk nemsokára, egy újabb reményteli sorozattal gazdagodhatott az USA csatorna és mi nézők is, ami tartogat számunk bőven izgalmakat a jövőben. Várjuk ki a végét. Egy próbát mindenképpen megér. 7/10.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s