Supernatural – Folytatódik a 11. évad

Régóta volt olyan, hogy őszintén vártam volna vissza a Winchester fiúkat. A tavalyi évet búcsúztató epizód után kicsit több lelkesedésnek álltam neki az egy hónap utáni visszatérésnek. Nem mondanám, annyira jól sikerült az epizód, mégis a végére sikerült felcsigázni, hogy várjam a következő hetekben is a Supernatural-t. És egyedül a remek írói döntéseknek köszönhető, amelyek már nagyon hiányoztak a sorozatból. Ezek nélkül ismét egy újabb vegetálást láthatnánk csupán. Remélhetőleg egy darabig ennyire tud friss maradni a történet, mint jelenleg. Mivel ráfér a hosszas megfáradtság után.

bscap1632

Még lesznek további évadok, jobban örülnék, fél évados főszálak lennének, akkor tartalmasabb évadokat lehetne 2×11, mint 1×22 részből összehozni. Ennyi változtatást legalább eszközölnék a jövőben. Kérdés, még mit lehet kitalálni. Újabb semmit mondó felesleges cselekményekre egyáltalán nem vagyok vevő. Egy dolog, eddig is kitartottam a közepes évadokban is a sorozat mellett. Közbe lehetne még mit kezdeni a feldobált témákkal, elég kreatívan ragadják meg a jobbik végén a történetet. A heti ügyeket max a nosztalgiafaktor teheti életképessé. Más nem. Más kérdés, mennyi baklövést kell még addig elviselnünk, netán valami tartós állapot kialakulhatna. Spoileresen folytatom.

bscap1633

Ebben a részben két karakternek is próbáltak értelmet adni. Egyik Rowena, akinek az árulását a semmiből előhúzva megemlítették és az új Halál szigorúbb szabályainak köszönhetően többet nem kell élveznünk a társaságát. És az epizód végére örömömre szolgált. Végre Castiellel is kezdtek valamit. Az évadban már nagyon vergődött. Misha Collins-nál jobb váltást el se tudtam volna képzelni Mark Pellegrino után, hogy átvegye tőle a stafétabotot. Végre ő is brillírozhat egy kicsit, nem pedig a beleszürkült szerepében kell tetszelegnie továbbra is. A legjobb dumák Lucifer-het és Crowley-hoz köthetők a héten.

bscap1634

Azért Sötétség határai is végesek, más kérdés, hogy Istent még belerakják-e ebbe az egyenletbe vagy megint kimarad a buliból. Annyira zavaró tud lenni már. Annyiszor emlegették, mostanában meg pláne, tényleg illene megmutatkoznia már végre valahára. Ez a lépés úgy tűnik örökre rejtély fogja övezni, hova is tűnt már egy ideje. Engem valahogy jobban érdekel Lucifer esetleges üdvözülése, tényleg győzelmeskedik a mindenható Úr testvére felett. És elfoglalná a Mennyország trónusát. Míg Crowley-nak ott hagyná vigaszul a Poklot. Remélem, lesznek izgalmas pillanatokban részünk a jövőben. Ez most nekem egy 6,5/10-et ért. Kezdésnek nem rossz.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s