Agent Carter – Elkezdődött a 2. évad

Még mindig kellemes színfoltja az országos palettának Carter kalandjai. Mint tavaly, most is egy alapozást kapott a történet, hogy utána kibontakozhasson a következő részekben rendesen. A kor hangulata továbbra is átitatja tökéletesen a jeleneteteket és remekül megférnek egymás mellett a könnyedebb és mozgalmasabb pillanatok, kiváló szórakozást nyújtva számunkra. Maga a tálalás él azért némi eufemizmussal, nem direktbe elénk tolva az akkori szemléleteket. Akad benne logikai hiba azért elég.

bscap1635

A formulán nem változtattak, az egyáltalán nem zavart. Amíg képes lekötni minden perce. A két rész bőven elég volt ahhoz, hogy legalább megismerjük az új fenyegetettség tárgyát. És mellette ismerős arcokból se lesz hiány. Visszatérnek a lényeges szereplők, egyedül a helyszín változik. Arra is figyeltek, ne legyenek az előző évad szálai se maradéktalanul elvágva, így kedvükre alakíthatják tovább a történések sodrát. Remélve, hasonlóan szép vet kapunk a végére idén szintén. Spoileresen folytatom.

bscap1637

Sejthető volt találkozni fogunk Dottie-val idén ismét, örömtelien konstatáltam, vele kezdték a nyitányt, hogy utána az ügynökség lerázza Peggy-t, egy LA-ben történt esettel. Az anti-anyagos sztori tartogathat érdekességeket. A könnyen kedvelhető új szereplőket se kímélik. Az első perctől szimpatikus fekete laboránssal történtek még Carter-t is letörte a végére. Jarvis meg szállította mellette a vidámabb pillanatokat és felesége se egy mindennapi háziasszony. Lesz még érdekes karaktermomentum a következő hetekben.

bscap1636

A sok érdekesség mellett mégsem tudott még igazán kiugrani a sorozat. Nem is egy véresen komoly darab, az izgalmakból azért továbbra se lesz hiány, olykor sutának is érezzük a felvezetéseket. Kár pótolnak azok az apró dolgok, amik jóval érdekesebbé teszik, mint a jelenkori S.H.I.E.L.D. ügyködését. Még a kezdés így se tör túl magasra, azért jól el van vele az ember. 6/10 eddigi két rész alapján.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s