Star Wars Rebels – Visszatért a 2. évad

Egyelőre még az Ébredő Erőt nem láttam, addig is van egy remek animációs sorozat, ami ezért kárpótol. Míg a Clone Wars nem igazán volt képes három-négy résznél hosszabb távlatba gondolkozni cselekményvezetés terén, addig a Rebels szépen felépíti a kis univerzumát részről részre. És új és ismerős szereplők egyaránt szerves részei a történetnek. Az évad második felét beharangozó előzetes után különösen vártam a folytatást. Úgy tűnik jó úton haladnak a készítők, valami igazán mámorítót rakjanak le elénk. Spoileresen folytatom.

bscap1643

A lázadók egyik élharcosa, Leia Organa, a Birodalom egyik fontos szövetségesének lánya, aki tökéletes inkognitóval rendelkezik, képes úgy támogatni a csapatot, hogy anélkül segíti ügyüket, bármiféle gyanút keltene. A rész főként az ő tervére fókuszált, amely kicsit nehezebb volt, mivel nem egy bicikli elkötésével lettek Kanonék megbízva. Maga a húsz perc nem tartalmazott kiemelkedő pillanatokat, viszont remek felvezetés a sithek elleni komolyabb ütközet előtt.

bscap1642

A következő hetekbe derül ki, mennyire is lesz erősebb az évad második fele, mint az első. A sötét oldallal való kilátástalan küzdelem, reméljük tényleg be fog érni a következő hetekben és tényleg feltörli velünk a padlót, olyan helyzeteket kapunk végre. A könnyedebb pillanatok továbbra is helyt kapnak, viszont tényleg várom ez a szisztéma hamarosan fordulatot vegyen. 6,5/10.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s