DC’s Legends of Tomorrow pilot

A CW összehozott szuperhős csapata úgy önmagában semmit se nyom a latban és még a főgonosz, aki a felvezető crossover-ben is jelen volt, szemernyit se ad az összképhez. A csatorna önálló DC-s szereplők sorozatai se váltak nálam heti nézősé, inkább egy-egy vendégkarakterért nézek meg egy-egy részt. Sajnos ezt a verbuvációt se érzem eltérőnek a másik kettőtől. Viszont még egy részt adok ennek, hátha valami meg fog benne, azért vannak kétségeit bőven ezzel kapcsolatban. Az összecsapások nem fognak megtartani, tényleg ennyit tud az egész.

bscap1646

Az időutazós szegmens azért adhatna valamit, nagyon a környezet változáson kívül és bevezetőként a jövőbe pillantással kicsit mégsem tudja azt az érzést kiváltani, hogy fel keltse bármi is az érdeklődésben benne. A csapat szinte bárkikből állhatna, annyira nincs semmi egyéni közöttük. Nehogy már a képességeikről tartott bemutató alapján keljen megítélnem, melyik karaktert tartom érdekesnek. Ez alapján egyáltalán semelyik delikvens nem jöhetne szóba. Az összehozásuk meg egyenesen egy vicc.

bscap1647

Érthető, a könnyedebb szórakoztattatás felé akar elmenni a produkció, akkor ez a világégés féle kliséhalmazt nem próbálják komolyra venni. Nem érezhető át egy pillanata se a pilotnak ebből kifolyólag. Még a Smallville-ben felbukkant 22. századból érkezett Szuperhősök Légiója is összetettebb volt, közben ők tényleg nap kaptak semmi teret maguk részéről. Inkább egy igen erős ester egg-ként voltak jelen, kiszolgálva a fanservice-t. Itt ez egyáltalán nem érződik. Magyarán, a tálalás nem túl érdekes. 5/10.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s