Shades of Blue pilot

Sikerült összehozni egy klisédombból álló Shield light-ot. Nálam már az se találta fel a spanyolviaszt, legalább mindezt átgondoltan csinálta, míg ebben az országos klónban ennek halvány nyoma sincs jelen, bármilyen törődést vagy energiát belefektettek volna a forgatókönyvbe. Hiába a kiváló színészi gárda, maguk a karakterek teljesen sematikusak. Egy olyan mozzanat nem volt a pilotban, amit már annyiszor nem láttunk volna korrupt zsarus témában azelőtt, így meg az egész megrekedt a középszerűség posvány talaján.

bscap1650

Jennifer Lopez-zen se érződik, hogy annyira beleélné magát a szerepbe, valahol meg is lehet ezt érteni. Ray Liottának azért vannak jó pillanatai, egy ennyire szürkén megírt figurával ő se tud mit kezdeni. Pont az az adalék hiányzik belőle, ami egy mocskos játszma megalapozásához kell. Ez a szép fokozatosan a bűnbakkal lebuktatjuk társait tematikát lehetne érdekesen is csinálni. Nagyon semmit nem sikerült ebben a kezdésben kihangsúlyozni, még a drámai pillanatok is csak lógnak a levegőben és igazán hatástalan az egész, úgy ahogy van.

bscap1651

A popslágerekkel se tudták feldobni a hangulatot, közben telenyomták az egész játékidőt vele. Két főszereplő leült volna egymással szemben sakkozni, abban lett volna némi feszültség közöttük és a gondolkodás jelét is mutatták volna, akár az egész sorozat alapjának jobb választásnak tűnne ezek után. Ennyire nem tudott senki az egész sablon kirakosgatással mit kezdeni. Vesztegeti így az ember az idejét vele, ez úgy se lesz már jobb. 5/10.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s