Csak színház és más semmi pilot

Ma már a hazai sorozat gyártás is érdemel annyi figyelmet, hogy adjunk egy-két darabnak esélyt. A Duna Tv újabb produkció egy igazi hamisíthatatlan könnyed hangulatot nyújt a néző számára. Maguk a színpadi események, háttértörténetek, amiken van a fő hangsúly, a két főszereplő Csányi Sándor és Schell Judit. Mellette a többi szereplő is kap bőven teret és tényleg egész jól adja magát az egész perspektíva.

bscap1652

Akadnak bőven konfliktusok, nézeteltérések és akarva, akaratlanul is megnehezítik egymás életét. Az egészet jól adagolva és elegánsan kimérve. A poénok inkább megmosolyogtattak, így igazán a késztetés sincs meg bennem, hogy a sok prioritást élvező néznivaló mellett erre időt tudjak szakítani, hiába mindössze hat rész az egész eddig. Amúgy se a mély benyomások a mozgatórúgója.

bscap1653

A dialógusok tökéletes működnek, mégsem érzem az egészet egyelőre annyira kiemelkedőnek. Csúnya szóval azt is állíthatnám, nem kell a púder, erről viszont szó sincs. A jelenlegi repertoárom túl telített, hogy most ez is helyet foglaljon közöttük. Azért még szép próbálkozás. 6/10.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s