Ash vs. Evil Dead – Az 1. évad

Az egész évadon igen csak érződött, hogy képregényből vettek át sok ötletet, mégsem bontották ki még ezt a világot, inkább megágyaztak neki. Sok remek pillanat volt benne, olykor sokszor éreztem, átestek kicsit a ló túloldalára a készítők, ami a bensőséges kapcsolatokat illeti. Ezt leszámítva, egész kellemes szórakozást nyújtott az eddigi tíz rész, főként azok számára, akik szeretik a ’80-as évek horrorstílusát és van hozzá gyomruk. Magukhoz a filmekhez így se ért fel igazán, azért egész jó folytatásként szolgált azok részeként.

bscap1655

Bruce Campbell nélkül és a kezdő lökést megadó Sam Raimi nélkül nem lett volna igazi. Így vált igazán teljessé a dolog. Helyenként a humor is megkapóra sikeredett. Maga az egész koncepció annyira agyament, tényleg felvillanyozza a műfaj kedvelőit, ahogy az egész masszából valami kialakul. És ez az egészet az önimádatáról híres Ash szolgálva teljes egészében, miközben a világ megmentőjének képzeli magát. Így ne várjunk tőle átgondolt lépéseket, mivel az egyáltalán nem ő rá vallana.

bscap1654

Maga az egész Gonosz halott szellemisége remekül meg lett idézve, még akad mit csiszolni rajta (talán a következő évadban). Amíg nem lesz különösebb probléma vele, biztos érdekel, hogyan fogják a második fejezetben totálisan a feje tetejére állítani a dolgokat. Elborultság a köbön, ez biztos továbbra is garantált marad, a mi legnagyobb örömünkre. Meg látjuk mit hozz a jövő. Évad meg 6,5/10 számomra.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s