Februári sorozatpremierek

A január bemelegítő volt a visszatérő és új sorozatokból. Ebben a hónapban viszont lesz pár igen ígéretes premier. Ami érdemes lehet arra, esetleg kapjon némi esélyt. Lesz mivel elütni az időt most is. Nem apad el a néznivaló. Viszont akad közte olyan is, ami előbb érkezik hazai csatornákra, mint nemzetköziekre. Egy okkal több, a porosodó tévékészüléket is bekapcsoljuk hamarosan, amíg leperegnek a kiváló képsorok. Most vágjunk bele, mi széppel és jóval fogunk találkozni februárban.

American Crime Story: The People v O.J. Simpson

Február 2.

Újra átélhetjük a világ legismertebb perét tele ismert világsztárokkal. Az előzetesek itt.

american-crime-story-the-people-v-oj-simpson

Madoff

Február 3.

Mikor egy ember saját malmára hajtva a vizet és a sikkasztástól se hátrál meg. Ez az élettörténetet kínálja a mini-sorozat. Előzetes itt.

The Walking Dead

Február 14.

Visszatér a 6. évad. A gyalázatos első felénél remélhetőleg jobb lesz. Az eddig látottak alapján sok jóban egyelőre nem reménykedem.

Vinyl

Február 14.

Egy rocksztár élete Scorsese látképében. Meglátjuk, mire is lesz képes az HBO új sorozata. Előzetes itt.

Better Call Saul

Február 15.

Újra eljön hozzánk a zúg ügyvéd, aki egyre jobban belebonyolódik a stikliibe és még fogalma sincs, milyen slamasztikába hajszolja magát. 2. évados előzetes itt.

11/22/63

Február 15.

JJ Ambrams nevével fémjelzett Stephen King novellájából készült adaptáció, mely arra épül, mi lett volna, valaki megakadályozhatta volna a Kennedy merényletet. Előzetes itt.

Vikings

Február 18.

Visszatérnek a Hét tenger hódítói, hogy kezükbe vegyék az irányítást és bebizonyíthassák végre az előző évad csupán ballépés volt. A 4. évad 2×10 részből fog állni. Lehet az eposz zárását is jelenti egyben? Előzetes meg itt.

The Night Manager

Február 22. (AMC és magyar premier)

John Le Carré regénye alapján készült mini-sorozat egy nemzetközi helyzettel szembenéző thriller két kiváló színésszel. Előzetes itt.

Gotham

Február 29.

A 2. évad első fele egész jól teljesített, így nyilván érdekel, mit is fognak kihozni a tavaszi részekből. Viszont belefutottam olyan változtatások eshetőségeibe, aminek kifejezetten nem örülök. Kiderül az új részekből, ebből egyáltalán igaz lehet valami.

Reklámok

3 thoughts on “Februári sorozatpremierek

    • Ritka jó lett az előzetes magyar szinkronja még az HBO-hoz képest is. Benne van az a fajta átélés, amit manapság a szinkronokból teljes mértékben hiányolok.

      • Ahogy mondod. Szombaton vagy vasárnap volt az RTL-en a Végjáték, nem sorozat, csak “nagyfilm”. Nem láttam még, csak a könyvet olvastam, gondoltam belenézek.. Mikor meghallottam a szinkront.. áh. Képi világban se tetszett, de Ender hangja olyan irritáló volt, hogy 10 percet bírtam kb.
        Remélem ez a Bakelit jól sikerül, mert a történet jó sztorikat ígér. A zene meg csak hab a tortán 😀

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s