Colony három rész után

Míg a pilot kiválóan vette az első akadályt, addig a második rész teljesen érdektelenre sikeredett, hogy a harmadik meg egy belső hullámzáson menjen keresztül. Egyedül az ellenállás szála érdekes, viszont nem sikerült még rendesen kibontani, így a többi, mint nyomozgatás, helyszínelés kiölik az a kis feszültséget is a részből. Nem igazán vannak még eltalálva az arányok, így meg kissé döcögős, hogy az évad végét türelmesen kivárjuk.

bscap1656

Továbbra is pozitívum Sarah Wayne Callies szerepe az egészben (főként a Walking Dead-es karaktere után), addig Josh Holloway a saját jeleneteiben elég szürke egérnek tűnik mellette. Önállóan a férj működik legkevésbé, ami nem túlságosan villanyoz fel. Igaz, az eddig túl sokat nem láthattunk a felvázolt világképből, ami von maga után egy erős hiányérzetet, mivel úgy érzem nem csak mi tapogatózunk a sötétben, hanem az írók is. Peter Jacobson talán az egyedüli fénypontja eddig a sorozatnak. A jeleneteibe igazán brillírozik, egy megtestesült over the top figura.

bscap1657

Még mindig fogalmam sincs, lesz-e értelme végig pörgetni ez a tíz részt. Várhatunk valami jelentőség telire, ami miatt a gyengébb részeken is érdemes átvergődni és az mondhassuk, megérte rászánni az időt. Egyelőre semmi olyat nem tudok mondani, ami miatt azt mondhatnám, érdemes vele tenni egy próbát, hátha beindul a történet és tényleg képes lesz felülemelkedni az eddigi gyermekbetegségein. Eddig 6,5/10 számomra.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s