Casual pilot

A Hulu a klasszikusabb receptet követi adagolás szempontjából, így hetiben lehetett nézni náluk a friss részt. Eleve a dramedy az egyik legnehezebb műfajok egyike, pont a két szegmens elegye miatt. És ez is azok közé tartozik nálam inkább, hogy a pilot inkább elvette a kedvem a folytatástól, mint meghozta volna és ez inkább a semmilyenségébe mutatkozik meg leginkább. Mintha az írók fogtak volna egy dobozt és teledobálták volna ötletekkel, egy valamit elfelejtve. Kibontani azokat. Későbbi részekben lehet erre sor kerül, azt viszont én már nem várom meg.

bscap1663

Felmerült pár alapozásnak is megfelelő gondolat, kezdtek is volna vele valamit. Így meg semmit nem kaptunk igazán, közben több van ebben, mit látszik, a részek rövidsége miatt még idő sincs ráhangolódni, inkább ott hagynak minket a hoppon, hogy ne legyen semmi kapaszkodónk, ami szikrányi késztetést is képes volna belőlünk kiváltani. Egy testvérpár összeköltözéséről szól és az ő különös randiszokásaikról. Maga a tartalmi rész meg elmarad. Nehogy már krimi módjára kelljen kivárni, kifejtsék nekünk, mi is a végső célja ennek a heccnek.

bscap1664

Amennyi lenne az egész koncepcióban, annyira nem használ ki semmit a kezdőfelütésben. Még egy film esettében is, nagyon nem köt le valamiért, legjobb esettben áttekerem, itt még erre sincs lehetőség. Nem szokásom pár percnyi pillanatból évadértékelőt összehoznom, viszont az egész évad ennyire zegzugos forgatókönyvvel rendelkezik, akkor már bármilyen erőfeszítés felesleges, attól még nem válik zsáneremmé a sorozat. Kezdés részemről 4,5/10.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s