Better Call Saul – Elkezdődött a 2. évad

Visszatért Saul Goodman. Ez a rész egy elég hosszú alapozás volt, hova is kívánják szélhámos ügyvédünk életét tovább görgetni az írók. Az évadnyitó tele volt könnyed pillanatokkal. A legjobban a brókeres jelenet sikeredett. Úgy tűnik kezdi megtalálni a helyét a világban, tudjuk, semmi se megy könnyen. Az előző évad nagy vonalakban megmaradt, így viszonylag azokat a szálakat próbálták még itt elvarrni nekünk, teljes mértékben biztosítva legyen a tisztalap.

bscap1672

Mike már a kezdetek óta az elvek embere. Az ő jelenetei aranyat érnek. Egyelőre nincs elképzelésem a következő lépésekkel kapcsolatban. Rhea Seehorn remek párost alkot Bob Odenkirk-kel. Remélem egy jó darabig még élvezhetem együttes társaságukat. Mondanom se kell, szép fokozatosan változnak a dolgok. Legalább nem ragadt le a történet. Tudott adni valamennyit most még Jimmy McGill néven futó főszereplő karakteréhez. A teljes átalakulásig még nem tudni, mennyit kell várni.

bscap1673

Korrekt kezdést sikerült itt összehozni. Pont az a látszólag vihar előtti csend érzést sugározta magából, amely nem tarthat örökké. Bármikor véget érhetnek a nyugodt percek. A készítők meg most nem érezték kényszerűnek, ellőjenek egy cliffhangert. Látszik, az előre elképzelt tervek szerint haladnak. Nem tervezik a történetet túl húzni, a kritikus ponton fog várhatóan lehullani a függöny. Az igazi érdekesség, az odáig vezető út mennyire lesz még rögös. Bízzuk a szakértelmükben. 7/10.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s