The Walking Dead 6×10 – Lazítás

Az előző hét eseményeit követően legalább nem ragadtak le egy ponton. Tovább gördül szépen a történet. Most is voltak furcsaságok a részben, mégsem annyira kiakasztóak és ezért hálás vagyok. Valahogy így kell tovább vinni a dolgokat. Azért kaptunk pár meghökkentő pillanatot most, amely elég érdekesen csapódhatott le sokunkban. Legalább jól ki lett töltve az idő, amit szépen elütöttek a kis körutakkal, amin a karaktereknek végig kellett még sétálni.

bscap1674

Leginkább a hangulat vitte el a hátán a dolgokat. Kijutott pár igen szokatlan pillanat a szereplőknek. Mintha jobban ráfeküdtek volna a képregény motívumaira. És nem csak a nagyobb kvalitású eseményeket kívánnák átemelni az írók. Talán az évad végére kiforrottá válik a történet és tényleg élvezetes részeket kapunk hétről hétre. Addig ilyen egész kellemes átvezetőkkel is elvagyok egy darabon. Kárpótlás azok után, amit tavaly ősszel el kellett szenvednie, nekünk, nézőknek. Spoileresen folytatom.

bscap1675

Máris jobb ízt adott az egésznek, nem kellett Carl lábadozását végig néznünk heteken át, hanem átugrották ezt inkább. Milyen jól is tették. Michonne Deanna fiacskájával tartott, hogy megleljék a kóborló anyát. Legérdekesebb szál Rick és Daryl portyája volt, ahol az önmagát megváltóként nevező idegenbe botlottak, okozva nekik elég galibát vele. A háttérsztorijának a megismeréséig még várnunk kell kicsit. Inkább berakták zárószóként. Jobb később, mint soha, azért mégis valamit kaphattunk volna előlegbe.

bscap1676

Rick és Michonne meg egymásba gabalyodott. Ez aztán a szokatlan fejlemény. Tényleg hoz olyan helyzeteket a sorozat, amivel hirtelen nem tud mit kezdeni az ember. Inkább elfogadja ezt a variánst, mint másképpen próbáljon pár abszurd dolgot elképzelni. Meglátjuk az új jövevény mit tartogat Alexandria lakóinak számára. Fel vett pár kérdést mindenkiben, mit is akar még mondani.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s