Supergirl 1×15 – Indigo

Azon kevés sorozatok közé tartozik, amely már az előzetesek alapján nem tudott egyáltalán megfogni. Ezt a részt se néztem volna meg, nem szerepelt volna benne Laura Vandervoort. Egyedüli színfoltnak az ő jelenlétét éreztem. Első blikkre senki se fogott meg, még maga Supergirl sem. Beleillik az Arrow-Flash koncepcióba, mégis úgy érzem ez a CBS sorozat a leggyengébb közölük. A jeleneteket erősen uralták a klisék, ami csak még jobban eltántorított, érdekeljen a sorozat.

bscap1687

Annyira erőtlenül van az egész interakció előadva, hogy semmi koherens kötést nem érzékelek a szereplők között. És volt olyan pillanat, ami már nálam a Power Rangers-t idézte. Az elképzelés nem volna rossz, tényleg éreznék valami motiváltságot a megszabott tollbamondás helyett. Felmondják a paneleket és utána elvárják, hogy valamiféle történeté álljon össze végül. Hiába, valahogy nem így kell szuperhősös produkciót összehozni. A pozitívumok meg nem nyomtak nálam sokat a latba.

bscap1688

A harcjelenetek részben teljesen kidolgozatlanok, míg az Arrow-nál a vágások vágják haza a koreográfiát, itt ilyesmiről nagyon nem is beszélhetünk egyes jeleneteknél. Elég szomorú, a vendégszereplő Indigo-n kívül senkin nem látszott, hogy érezné a karakterét tizenvalahány rész után és a többi probléma mellett ez az egyik legszembetűnőbb. Így nehéz szemet hunyni az felett, hogy nem igazán beszélhetünk egy jól összerakott darabról. Egy turmixba belehajigálták a hozzávalókat, az eredményt meg mi magunk láthatjuk. Bár jobb véleménnyel állhatnék elő. Úgy érzem a nagyítóm felbontása nem elég nagy ehhez. Így viszont 4,5/10 mindössze.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s