The Walking Dead 6×12 – Kezdődik

Múlt héten elkezdtek hangolni az eljövendő eseményekre és végre érezzük is, valami végre elkezdődött. Még mindig érezni, nem fog egy hamar kiderülni minden, viszont a fejlemények alakulása egyre biztatóbb és ezek után tényleg előmászik az emberből a rajongó. Az évad végéig hasonló lendületben tudják tartani a történetet, bizakodhatunk, tényleg olyat fogunk itt kapni, amiben nem lesz köszönet senki számára. Addig meg kapjuk szépen a teljes képet, mire is kell számítanunk pontosan.

bscap1693

Legalább a szereplőgárdáról végre lefújták a port kicsit, hogy az elfeledettebb figurák is meg kapják a maguk pár pillanatát. Addig teljesen jó, míg nem szabdalja szét az adott részt, hanem elősegít a dolgok alakulását és a legfontosabb, mindennek tényleges nyomatéka is legyen, máskülönben nem ér semmit az erőfeszítés. A lépések megfelelő beosztásával eljutunk a kitűzött célig, amely közelinek tűnik, mégis még mindig olyan távolinak fest. Lássuk akkor spoileresen, mi volt a héten.

bscap1694

Morgan fényét nem csak a nézők szemébe, hanem a közösségébe is elvesztette, így a rész végi bevetésből kihagyták. Nem lehet hibázni. Félre kell tenni mindennemű gyengeséget és a cél elérésére koncentrálni. Felvázolták nekünk a komplexumba való behatolás eshetőségeit, hogy végül a harcedzettebbek vállalkozzanak az útra. Egyértelmű volt, nem lesz sima ügy, amire vállalkoztak Rickék, így az akció után kaptunk egy cliffhangert is, nehogy elfelejtsük a következő részt.

bscap1695

Carol nem akar magával sodorni senkit. Ezt az ő szálán keresztül szépen levezették nekünk. Nem véletlenül maradt Maggie mellett, mikor velük tartott a tortúrára és el kapták szépen kettőjüket legvégül. Meglátjuk, mit kívánnak ebből a túszhelyzetből kihozni legközelebbi alkalommal. A rész első felét nem is éreztem különösebben érdekesnek, addig az összkép kellően kielégítőre sikeredett. Bizonytalanul nem érzem a foglyul ejtettek sorsa miatt. Mikor oldódik fel vajon a biztonsági játék a régi szereplőket illetően? Még nem tudni.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s