Arrow 4×15 – Vixen

Azt gondoltam volna, nem tud nagyobb csalódást okozni a Zöld Íjász önálló sorozata, mint eddig. Tévedtem. Nem is bánom, nem egyből láttam neki ennek a résznek. Megalyn Echikunwoke teljesen csereszabatos volt vendégszereplőként, így akármelyik random hőst berakhatták volna helyette. Valaki mondjuk nem látta a Vixen websorozat első évadát, nem igazán tudja elhelyezni sehol sem a karaktert, mivel nem volt itt több egy éppen kéznél lévő eszköznél, ami elég szomorú. Ennyire nem tudnak a sablonokon felülkerekedni az írók.

bscap1699

Elég fércmunka forgatókönyve volt ennek a résznek, amely inkább zavaróan hatott. A felszínes, hasztalan dramaturgia elég elfásult képet adott még az állandó szereplőkről is. Nem igazán képes úgy működni, ahogy kellene. Igazi történetről meg egyáltalán nem beszélhetünk. Az átívelések még az előzmények ismerete nélkül is kitalálhatók, van valami alapszintű rálátásunk a képregényekre. Túltengett ebben a negyven percben az inkompetencia. Ennyire elszúrni valamit, tényleg tehetség kell.

bscap1700

Ennyire blőd legyen az egész, tényleg nem lehet már hova ragozni. Más crossovereket még lehet megnézek a jövőben szuperhős témában, viszont az Arrow beugróit úgy önmagukba kihagyom inkább. Ne szülessen újabb ilyen elkoptatott demagógia róla. A CW-n is még akad más produkció, ami még érdemel némi figyelmet. És nem ez. A rész számomra nem volt több 3/10-nél.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s