The Walking Dead 6×15 – Szétszéledés

Nem tudja az ember mire vélni, mikor a karakterek mennek a saját fejük után és belegondolva. Ezt tervezték felvezetésnek. Az a bizonyos katalizátor begyújtása elmaradt egyelőre. Inkább próbálták összezavarni a nézőket. Érződött ez már a cold opennél. És ez az évadban nem az első esett, hogy valami komolyabbat próbálnak előrevetíteni, amihez semmi köze nincs a hozzákapcsolódó jelenetnek. Nekem ez nagyon azt az ötlettelenséget tükrözi, ami inkább kiábrándító, mint felcsigázó lenne.

bscap1719

A puszta parasztvakításon túl végeredményben semmit se hozott ki magából a rész. Ki így, ki úgy érte el ezt a mély pontot. Nem igazán sugallja az átgondoltságot ez a játszma, ami igazán a fináléban veszi kezdetét. Nagyon remélem, az jobban fog elsülni azért. Nem ennyire tutyimutyi módon. Voltak itt is jó pillanatok, amik a badass megmozdulásokban kimerültek. Azon felül, ami kaptunk, egy igen elcsépelt galliba, amit okosan ki lehetett volna játszani, mégsem így történt. Spoileresen folytatom.

bscap1720

Negan emberei mindenütt ott voltak. Carol lelépése és újabb színjátéka már nem vált be, így az elkerülhetetlenhez kellett nyúlni. Egy túlélő még mindig a nyomában van. Rick és Morgan is a nyomába szegődött, míg utóbbi nem biztos a következő részre visszatér, főleg, mondjuk Lennie James nem írt alá szerződést a következő évadra. A másik szál meg igen fejjel a falnak féle volt, ahogy Daryl a kis elégtételét próbálta végrehajtani. Így a nyomába eredt csapat járt porul, azért ő is kapott egy lövést, ami igen átlátszó húzásra sikeredett.

bscap1721

Maggie új frizurát csináltatott, miközben egy vetélés elébe nézhet könnyedén. Más kérdés, hogy megzombult-e a magzat és elkezdi rágni belülről. Egyedül egy megrendítő finálé rázhatja helyre a szétszóródott karaktereket. Egyedül Carolért aggódtam, legalább nem hagyta magát. Valószínű Daryl se kapott halálos sebet. Viszont eljutottunk arra a pontra, amit már februári visszatérés óta várok és végre bekövetkezik.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s