Áprilisi sorozatpremierek

Eltelt az év első negyede, mégsem tudok olyan sorozatot az elmúlt három hónapból említeni, amely biztosan ott lesz év végén a top10-es listámban (ez még a Daredevil-nél is fenn áll). Míg tavaly ilyenkor legalább egy fél listányi esélyest fel tudtam mutatni. Idén késve érkeznek az olyan darabok, amelyek valamennyire kiemelkednének az élmezőnyből. Az áprilisi hónap tűnik eddig ebből a szempontból a legalkalmasabb, mivel tényleg olyan sorozatok is visszatérnek, amelyek folytatását egy éve várjuk. Az újonc-kínálat viszont kevésbé tűnik izmosnak ebben a hónapban. Lássuk mit is várjunk a végre tavasznak nevezhető hónapban.

Banshee

Április 1.

Visszatértek egy végső búcsúra Hood és társai. Kőkemény, emlékezetes végjáték elébe néz ez a vérgőzös ponyvasorozat. Előzetes itt.

banshee-s4-banner

Undercover

Április 3.

Már a Netflix-nek bejött az omladozó Kártyavár, a BBC is ismét előszedi a politikai trailer témát. Előzetes itt.

The Powerpuff Girls

Április 4.

Jövő héten indul a Pindúr Pandúrok reboot. Az előzetesből leszűrhető, mire is számíthatunk. Inkább a nosztalgiafaktor miatt lehet érdekes.

Marcella

Április 4.

Britt krimi a Broen készítőjétől, Anna Friel-lel a főszerepben. Előzetes itt.

Outlander

Április 9.

Visszatér az időutazó doktornő skótokkal induló kalandjának újabb eseményeivel és az előzetesből látszik, nem semmi évadban lesz részünk.

Fear The Walking Dead

Április 10.

A járvány kezdetétől induló társsorozat váltja Rickéket és az évadnyitót felvezető Flight 462 is már teljes egészében elérhető. Az új évadhoz az előzetes meg itt.

The Girlfriend Experience

Április 10.

Steven Soderbergh filmje alapján készült sorozat, talán a hónap egyetlen ígéretes újonca lehet. Előzetes engem már megvett egy megtekintésre biztosan.

Hunters

Április 11.

A SyFy, úgy vélem, nem tudja hova tenni magát jelenleg. Mivel az agyondícsért The Expanse egyelőre kimaradt, így a csalódottságaim sorát tudom a csatorna számlájára írni. A termszetfeletti terrorizmus meg már önmagában abszurd tényező. Előzetes itt.

Containment

Április 19.

Talán ez a vírusos sorozat tud valamit nyújtani a CW-ről vagy nem. Mindenesetre itt a legutóbbi előzetes.

Game of Thrones

Április 24.

Először nem kell tartanom a spoilerek miatt (könyvekkel kissé lemaradtam) és a kampányt is okosan építették fel. Előzetes meg vett fel bőven kérdést nekünk.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s