Supergirl 1×18 – Flash benéz

Az első ismerkedésem után a sorozattal, igen pozitív élményt kaptam most, amit a cliffhanger miatt lehet, folytatni is fogok még egy rész erejéig. Semmi baj se lenne a sorozattal, ne lennének a munkahelyi és magánbeszélgetések annyira semmilyenek. Talán Barry Allen jelenléte is hozzá tett, feldobta az epizód hangulatát. És a crossover dolgot is egész jól megmagyarázták. Mikor kicsit már direktebben szájba akarták rágni nekünk, kicsit már zavaró volt. Igaz, az már inkább azoknak a nézőknek szólt, akiknek fogalmuk sincs az egésznek miértjéről.

bscap1728

Az aktuális ellenfelek jól eltaláltak voltak. Az összecsapások kellően változatosak. És a humor is működött, ha takaréklángon is. Supergirl és Flash párosa nagyon jól működött. Viszont a sorozat többi szereplője még mindig a díszlet része. Nincs semmi önálló funkciójuk, a rájuk írt skatulya szerepen kívül. A színészi alakítások se nevezhetők továbbra se egy amatőr est balul sikerül lebőgésénél többnek, viszont most a két szuperhős hátán átvíve elszaladt a játékidő. Így cseppet se bántam meg, hogy rászántam az időt.

bscap1729

Azt nem értem egyedül, ami nem működik, miért erőltetik a készítők. A dialógusokon volna mit faragni. Tényleg, egy állandó szerelőt se lehet mondani, aki nézhetővé tenné hosszútávon a sorozatot. Inkább az átívelés és a gonosz oldal bemutatását lehet érdekesnek mondani. Viszont az is az alapszinten mozog. Legalább működik, ez a lényeg. Az előző részek összefoglalója alapján azonnal képbe kerülünk. Minden világos lesz számunkra.

bscap1730

Amondó vagyok, inkább nekem az egész estés rajzfilmek, amik fekszenek. Komolyabbra vettek és a frissebbek között is találni pár jobb darabot. A szuperhősök iránti elfogultságomból fakadóan egy 6,5/10-et adok a részre, mivel tényleg élveztem, kivéve a fenn említett felesleges elemeket leszámítva. A Supergil következő része is bejön, talán arról is fogok ejteni pár szót.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s