Fear The Walking Dead – Elkezdődött a 2. évad

A leköszönt Walking Dead finálé annyira elkedvtelenített, hogy vártam volna valami visszahúzó erőt, már a zombijárvány kezdetétől indul az 1. évad. Egyelőre a visszatérés nagyon egy sematikus átvezetés volt, amely semmit nem váltott ki az emberből. Eléggé még hánykolódik az indítás, vagyis inkább befulladt az első körnél. Amit Rickéktől nem kaptam meg eddig, itt simán felhasználható volna. Tágítsuk ezt a világot és egy globálisabb átláthatóságot adjon.

bscap1743

Semmi bajom nincs azzal, még a karakterek, emberibbek, hétköznapibban viselkednek. A karakterek pillanataival tavaly is elvoltam. Valahogy mégsem érzem, valami kiemelkedőt fogunk kapni a történettől. Inkább pár veszélyes helyzetet, amelyet valószínűleg megúsznak a szereplők. Valamit már felépítettek, viszont ennek a továbbvitele nem tudni mennyire lesz elnyújtott. Inkább Flight 462 utasainak kritikus negyedóráját érdekesebbnek találtam, közben ott se kaptunk túl sok érdemi információt. Spoileres sorok következnek.

bscap1742

A yachton kikötött társasság még próbálja megtartani a mindennapiságát, attól viszont nem lehet meg nem történté tenni a világ felbolydulását. Még mindenki a hajón a vesztességét próbálja megemészteni, Alicia kapcsolatot teremt pár idegennel, amit a kapitány végül nem díjaz. Bőven van érdekes karakter a legénység között. Egyelőre nem bontották ki őket teljen. Még csalit se kaptunk, amire ráharaphatnánk. Valamiért mégis érdekel, mit akarnak kezdeni velük.

bscap1741

Remélhetőleg, nem horgonyoznak le az évad közepéig. Lesz azért kalandba részük, hogy feloldják valamivel a fedélzetet belengő melankóliát. Még pár eltalált egysorossal is kiválthattak volna némi reakciót belőlünk, mégsem tették. Inkább csalinak képzelték egyesek magukat. Örülhetnek, nem haraptak rájuk. A többi meg majd jövő héten kiderül. 6/10.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s