Banshee 4×03 – Reakciók

Az évad egyelőre nem akar egyenletesen ívelni felfelé és mindjárt itt vagyunk a felénél. A mostani részt leginkább a klisés megoldások árnyékolták be, elég bénán feloldva pár bevezetett szálat vele. A flashbackek se adtak semmit a történethez. Úgy érzem, nem tudnak egyelőre jó pár felvetett elképzeléssel mit kezdeni, így kapjuk sorba a banális megoldásokat. Azért a sorozat vége felé ne váljon már ez az írók szokásává. Legalább nem húzzák túl a dolgokat. Ez viszont nem vigasztal a heti összkép után.

bscap1754

Minden vonalat végig járni fölöslegesen, rombolja az élményt, az helyett megtalálhatnák a megfelelő utat. Tartok tőle, nem minden az epikus irányba fog haladni, inkább valami kézenfekvőbb, kényelmesebb megoldásban. Egy rész után nem kívánok hosszútávú következtetést levonni. Egy rövidebb évadtól eseménydúsabb pillanatokat várnék, amiért biztosan várjuk a következő részt. Nem pedig csalódást keltő vonulatokkal előhozakodni. Inkább a körítést tegyék félre szépen. Spoileresen folytatom.

bscap1753

Bunkerék szála még többet ígért az előző két részben, mint amit most nyújtott. Igazán nem haladt semmit ez a szegmens. Inkább Job kiszabadításán volt a hangsúly, az egészet úgy bemutatva, fölösleges erőfeszítésnek tűnjön a rablási akciójuk tavalyról. Proctor unokahúga után próbálta betölteni az űrt egy elkóborolt lánnyal, akinek másnap első dolga legyen, lopjon és lelépjen a házból, hogy a zárójelenetben ő legyen a következő áldozata az ismeretlen ámokfutónak, így feloldva egyből Hood felesleges letartoztatását is egyben vele.

bscap1755

Nagyon remélem ezt a nyomozósdit lezárják hamar, inkább az időt veszi el a többi levegőben lógó szál elől. A tavalyról nyitva maradtakat szépen sorban lezárták. Az évad további irányát meg egyelőre el nem tudom képzelni. Nem igazán arra felé tart, mint várnánk, ez meg így nem tűnik túl biztatónak egyelőre. Sok a kérdőjel, miként is lesz ez az egész végül lezárva. Szép emlékekkel szeretnék búcsút mondani ennek a sorozatnak.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s