Banshee 4×06 – Alibizés

Az évad eddigi részeinek is szenteltem külön bejegyzést, ez se maradhat ki a sorból. Történet szintjét semmi extrával nem volt képes szolgálni a rész. Végére nagy nehezen kerekítettek valami akciót. Az se győzött meg túlzottan, valamit kifognak hozni a maradék két részben. Amennyi szálat egymásra lapátoltak és egyikre se látok ésszerű lezárást ilyen rövid idő alatt. Ezzel meg a készítők saját maguknak ássák meg a vermet, hogy egyáltalán ne kapjunk semmilyen emlékezetes búcsút legvégül.

bscap1786

Túl sok kiszámítható momentum. Átgondolatlan történetvezetés. És lagymatag krimit csinálni az elmúlt pár év meghatározó ponyvasorozatából, remélni se mertük volna. Azt gondolnánk, ennél több kreativitás szorult az írókba. Tévedni emberi dolog. Persze mindezt a saját bőrünkön tapasztalhatjuk hétről hétre. Az helyett, valami átütőt alkottak volna, inkább egy felesleges vonal felé vitték az egészet. “Sok mindent próbáltak beletenni” látszatát keltve, miközben semmit se tudnak így kibontani egyáltalán. Spoileresen folytatom.

bscap1787

Bunker tesók ellentéteit kiélezték Calvin teljes elborulásával. Carrie és Proctor egymással való csatározásából egyedül a rajtaütést tudom értékelni. Deva átesett a tűzkeresztségen, mégsem tudja ezt már a sorozat a hasznára fordítani. Eliza Dushku legalább villantott magából valamit és a karaktere is van annyira érdekes, hogy érdekeljen, mennyire lesz életképes a sorozatgyilkossal való találkozása. Ahogy látszik a tematika, feldobáltak dolgokat, mégsem csapódott le semmi.

bscap1788

Végre, valami érdekes is történik.

Ennyire üres epizódot meg nem igazán láttam Banshee városában zajlani. Temessük a múltat. Az emlékek egyre szürkébbé válnak, ahogy lassan eljutunk a fináléig.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s